Zusjess creatief

Creatieve workshops en cursussen

Babyshowers en vrijgezellenfeestjes

babyshowers

Wij verzorgen complete creatieve invulling van uw babyshower. De prijs is inclusief materiaal, koffie-thee, iets lekkers passend bij een babyshower, leuke aankleding en een kleinigheid voor de mom to be. Alle gemaakte items worden mee naar huis genomen door de mom to be, super leuk cadeau. De prijs is incl alles en wordt vooraf voldaan dmv een factuur.

– duur: vanaf 1.5 uur (afhankelijk van de gekozen activiteiten kan de duur langer zijn met een maximale tijd van 2.5 uur) – kosten: vanaf €27,50 (bij grote groepen en afhankelijk van de gekozen activiteiten kan er vaste prijs met groepskorting worden afgesproken – babyshowers op zondag behoort tot de mogelijkheden maar op zondag berekenen wij een zondagstoeslag.

Reserveren kan vanaf 8 personen, bij minder betaald u wel voor 8. Tijdens ons contact kiest u in overleg met ons een datum, tijd en welke activiteiten u wil komen doen, dit is mede afhankelijk van het aantal deelnemers en de locatie.

Voor voorbeelden en meer informatie zie: http://zusjesscreatief.nl/babyshowers/

vrijgezellenfeest

Wij verzorgen complete creatieve invulling van uw vrijgezellenfeest. Je gaat creatief aan de slag (verschillende mogelijkheden) en er is als afsluiting de grote piemel quizz met voor de winnaar iets grappigs! De prijs is inclusief materiaal, koffie, thee, fris , iets lekkers en op aanvraag iets anders te drinken ;). De prijs is incl alles en wordt vooraf voldaan dmv een factuur.

– duur: vanaf 1.5 uur (afhankelijk van de gekozen activiteiten kan de duur langer zijn met een maximale tijd van 2.5 uur) – kosten: vanaf €27,50 (bij grote groepen en afhankelijk van de gekozen activiteiten kan er vaste prijs met groepskorting worden afgesproken – vrijgezellenfeesten op zondag behoort tot de mogelijkheden maar op zondag berekenen wij een zondagstoeslag.

Voor voorbeelden en meer informatie zie:http://zusjesscreatief.nl/vrijgezellenfeest/

© 2021 Zusjess creatief

Thema door Anders Norén