Zusjess creatief

Creatieve workshops en cursussen

Workshop mogelijkheden

Wat zijn de workshop die wij aanbieden, wat kost het en hoe lang duurt de workshop…

Handletteren workshop: tijdens deze workshop start je met een stukje uitleg waarna je al snel zelf aan de slag mag gaan. Je kunt kiezen tussen een (A4) mini poster maken of een of meerdere kaarten. Voor een meerprijs van €3,50 kun je wanneer je wat ervaren bent een poster op hout handletteren (ongeveer A4 formaat).

duur is 2,5 uur – kosten €25

Houten tuinwijzer workshop: (Let op, deze is alleen te boeken met een grote groep, op uw locatie of een andere locatie die wij uitzoeken, dit natuurlijk in overleg)

tijdens deze workshop ga je 3 plankjes schilderen, decoreren en beschrijven met een leuke tekst of decoratie. Leuk voor in de tuin of in huis. Aan het einde maken we de 3 plankjes aan elkaar met touw zodat je het thuis meteen op kunt hangen.

duur is 2,5 uur – kosten €27,50

Matroesjka set beschilderen: tijdens deze workshop ga je 5 matroesjka’s beschilderen. Dit kan op traditionele manier maar ook met een eigen invulling of eigentijdse invulling. Super leuk als decoratie voor in een kinderkamer of elders.

duur is 2,5 uur – kosten €30

Tuinposters handletteren:

duur is 2,5 uur – kosten €28,50

Servies decoreren:

duur is 1,5 uur – kosten €22,50

Keuze uit:

1 serveerschaal,
4 theeglazen,
4 gebaksbordjes
Sapkan met 2 glazen
Weckpot

  • met een groep (vanaf 8 personen, bij minder betaald u wel voor 8), u kiest dan in overleg met ons een datum, tijd en activiteit. Dit is een prive workshop waarbij alleen de eigen groep deelneemt.
  • individueel of met een kleine groep. Dit is mogelijk op workshops die wij plannen, dus datum, tijd en activiteit. Dan is het individueel inschrijven en wanneer er voldoende aanmeldingen zijn dan gaat de workshop door. U zit dan met andere mensen bij elkaar.

© 2021 Zusjess creatief

Thema door Anders Norén